Yhdistelmätermostaatti – EB-Therm 500 – Ebeco

EB-Therm 500 antaa enemmän etuja
Uusi termostaattimme tarjoaa lukuisia etuja, jotka tekevät termostaatin valinnasta asentajalle helpompaa:

  • Vahvistettu eristys (EN 60730 -standardin mukaisesti) ja sen seurauksena parempi jännitepiikkien kestävyys tukee kahdeksaa eri anturityyppiä, joten termostaatti sopii täydellisesti korjaus-, perusparannus- ja lisärakentamisprojekteihin sopii markkinoiden yleisimpiin kehysjärjestelmiin.
  • Selkeä ja helppokäyttöinen Termostaatissa on helppo navigoida ja intuitiiviset valikot, joissa on selkeät kuvakkeet.

Näin EB-Therm 500 itsestään selvä valinta sekä asentajalle että käyttäjälle.

  • Värinäyttö on tarkka ja kapasitiiviset kosketusalueet sijaitsevat näytön ulkopuolella, mikä tekee termostaatin eri toiminnoista vielä selkeämpiä ja käyttäjäystävällisempiä.

Lue lisää

Yhdistelmätermostaatti DEVI – DEVIreg Smart valkoinen – DEVIreg

DEVIreg™ Smart
DEVIreg™ Smart on intuitiivinen, ohjelmoitava yhdistelmätermostaatti, joka voidaan yhdistää WiFi-verkkoon ja DEVIsmart™-sovellukseen. Se on ohjattavissa mistä ja milloin tahansa. Termostaatti on tarkoitettu ensisijaisesti lattialämmityksen ohjaukseen. Termostaatti on suunniteltu ainoastaan kiinteään asennukseen ja erikoissuunnitellun 2-osaisen rakenteen ansiosta se sopii markkinoiden yleisimpiin kehyksiin ja antureihin. DEVIreg™ Smartin asetukset ovat määritettävissä nopeasti opastavalla asennussovelluksella. Termostaatissa on avoimen ikkunan tunnistus ja energiansäästöohjelma, mukaan lukien optimoitu käynnistyksen/keskeytyksen ohjaus, joka varmistaa halutun lämpötilan oikeaan aikaan pienentäen lämmityskustannuksia.

DEVIreg Smart valkoinen – RAL 9010 – DEVIreg Smart Pure White

Lue lisää

Termostaatti – R-SENZ-WIFI – Raychem

Lue lisää