Tuloilmalaite asennetaan korvausilmaventtiilin paikalle ehkäisemään vedon tunnetta. Saat puhdistettua ja raikasta ilmaa tunkkaisen sisäilman tilalle tarvittaessa myös lämmitettynä. Puhdas ja vedoton sisäilma tekee tilasta viihtyisämmän niin oleskeluun kuin työskentelyynkin, energiatehokkaasti. Hyvä sisäilma on panostus omaan hyvinvointiin.

Mobair tuloilmalaitteilla puhdas ja vedoton sisäilma saavutetaan niin yksityisasunnoissa kuin julkisissa tiloissa – ilman investointeja kalliisiin ja suurikokoisiin laitteisiin. Tuloilmalaitteella raitis ilma saadaan ohjattua sisälle aina vedottomasti vailla ulkoilman siitepölyjä, katupölyä tai saasteita. Hyvä sisäilma on siis mahdollista asunnon tai tilan tyypistä ja sijainnista riippumatta. Suomalaiset Mobair tuloilmalaitteet sopivat niin kerros-, rivi- ja omakotitaloihin kuin julkisiin tiloihin, kuten päiväkoteihin, kouluihin, majoitus- ja liiketiloihin.

Toimiva ja tasapainoinen ilmanvaihto on oleellinen osa asumisviihtyvyyttä. Asuntojen ilmanvaihto tapahtuu yleensä keskitetysti poistoventtiileistä. Korvausilmaa sen sijaan virtaa hallitsemattomasti ovien ja ikkunoiden raoista tai suojaamattomista ilmanvaihtoventtiileistä. Talvisin se aiheuttaa vetoa ja kesäisin se tuo asuntoon katupölyä. Kylmä ilma myös laskeutuu alas lattiatasoon, jolloin huoneen ylä- ja alaosan välille voi muodostua useiden asteiden lämpötilaero. Korvausilmaventtiilin paikalle asennettava Mobair 2030S tuloilmalaite lämmittää ilmaa huoneilman avulla. Muotoiltu säleikkö ohjaa esilämmitetyn ilman ylös katonrajaan, jolloin se sekoittuu tasaisesti muuhun huoneilmaan eikä laskeudu heti lattianrajaan. Tämä poistaa huoneen eri osien välisen lämpötilaeron lähes täysin eikä vedontunnetta tule. Mobair 2030S on helppo asentaa, koska sitä ei tarvitse liittää kiinteästi tuloilmaventtiiliin. 12 voltin virralla toimiva puhallin on hiljainen ja kuluttaa vähän sähköä. Mobairin tuloilmaputkessa oleva suodatin poistaa tuloilmasta pienhiukkaset ja pölyn. Kun ilmanvaihto on tasapainossa, on asunnossa raikasta, pölytöntä ja vedotonta kaikissa olosuhteissa.