MELCloud on ilmalämpöpumpun lisävaruste, jonka avulla ohjaat ja säädät ilmalämpöpumppuasi tai ilmastointilaittettasi reaaliajassa. MELCloud on uusimman sukupolven pilvipalveluun perustuva ohjausjärjestelmä Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumpuille ja ilmastointilaitteille. Nyt voit hallita Mitsubishi Electric laitteitasi helposti tietokoneellasi, tableteilla ja älypuhelimilla.

MELCloud – miten se toimii?

MELCloud-palvelulla ohjaat laitteistoasi, olitpa sitten matkoilla tai kotisohvalla. Mahdollisista toimintahäiriöistä tulee tieto näytöllesi, kun olet yhteydessä MELCloud-ohjelmaan. Voit jopa tarkistaa laitteen asennuspaikan paikallissäätilan sekä olla yhteydessä käyttäjätukeen.

Mitsubishi Electric Wi-Fi-sovitin tarvitaan jokaiselle ilmalämpöpumpulle/ilmastointilaitteelle, jota halutaan ohjata MELCloud-palvelun kautta. Wi-Fi-sovittimen tulee olla yhteydessä paikalliseen langattomaan verkkoosi ja sitä kautta internetiin. Suosittelemme, että asennuksen tekee koulutettu asentaja ja että varmistat olevan laitteiston olevan yhteensopiva MELCloud-sovittimen kanssa ennen sovittimen hankkimista.

MELCloud toimii älypuhelinten, tabletti- tai pöytätietokoneiden kautta. Sovellus toimii tunnettujen merkkien kuten Apple, Samsung, Nokia ja useiden laitemerkkien kanssa ja selaimiksi käyvät Microsoft, Apple, Google ja muut yleisimmät.

Missä se toimii?

MELCloud-palvelu on käytettävissä Euroopassa, sovelluksesta on valittavissa jo useimmat eurooppalaiset kielet ja lisää on tulossa.