Voit myös maksaa juuri Sinulle sopivissa osissa.

Hakeminen

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB.

Edut

Tilillä on monia etuja. Ensimmäinen lasku lähetetään vasta ostokuukautta seuraavana kuukautena (30–60 pv maksuaikaa), jolloin voi maksaa koko rahoitussumman koroitta ja kuluitta, tai valita joustavan osamaksun (3, 12, 24, 48 tai 72 kk). Valitsitpa minkä tahansa maksuajan, ei loppuvelan suorittamisesta etukäteen veloiteta ylimääräistä. Jos haluat tehdä lisäostoksia tilillä, onnistuu se ilman erillistä uutta hakemusta.

Avaa rahoitushakemus tästä

Hankintaturvatili – Joustava tapa rahoittaa hankintaturvatuotteemme

Hankintaturvatilin etuja:

  • Hankintaturvatilin voitte hakea helposti ja nopeasti lähimmästä Hankintaturvaliikkeestä. Tililuotto on käyttövalmis heti hakemuksen käsittelyn jälkeen.
  • Ostoksenne voitte maksaa ostokuukautta seuraavassa kuussa ilman mitään kuluja.
  • Voitte myös valita kolmen kuukauden korottoman vaihtoehdon, jolloin kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi maksatte ainoastaan käsittelymaksun 4 € /kk.
  • Lisäksi valittavananne on muun muassa 12 kuukauden lkoroton vaihtoehto. Tuolloin kuukausittaiden lyhennyksen lisäksi maksatte käsittelymaksun 4 € /kk sekä tilimaksun 35 €.